Surprise spel voor Sinterklaas en kerst bestellen Twitter surprise voor Sinterklaas en kerst FaceBook surprise voor Sinterklaas en kerst
surprise spel Sinterklaas
surprise spel Sinterklaas
pakjesavond Sinterklaas

spelregels Sinterklaas

Als je het voor de surprise ontvanger extra uitdagend wilt maken, kun je het cadeau niet alleen verstoppen maar ook nog een beetje vermommen.
Bij onderstaande verstoplokaties een tip:

Tip lokatie magnetron: Zo zou je in de magnetron bijvoorbeeld een ovenschaal met pepernoten kunnen zetten waaronder het cadeautje ligt.

Tip lokatie een jaszak: In een aantal jaszakken zou je kaartjes kunnen doen met prikkelende opschriften zoals "Mispoes!" of "Zoek in de zak van de oudste feestvierder".

Tip lokatie zolder: Op de 'verdonkerde' zolder zou je een parcours naar het kado kunnen maken gevormd door kaartjes met pijltjes.

Gedicht bij de Websurprise

Na aanmelding sturen we je per email een kaartje met de inlogcode dat je kunt uitprinten om cadeau te doen aan de ontvanger van de Websurprise, eventueel met een gedicht erbij. Om je alvast op weg te helpen, vind je hier een gedicht dat speciaal geschreven is voor ontvangers van de Websurprise. Kant-en-klaar voor gebruik op pakjesavond!